Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Які показники в проекті держбюджету уряд порахував неправильно? Чому політики займають столичні майдани? Де познайомився з майбутньою дружиною Василь Вирастюк?


Ірина Біла Київ, 25 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Що довше експерти та політики читають підготовлений урядом Віктора Януковича проект Державного бюджету на наступний рік, то більше запитань у них виникає, стверджує газета «Україна молода». Видання інформує, що деякі важливі показники нинішній уряд, м’яко кажучи, порахував неправильно. Звіривши цифри, фахівці Секретаріату Президента виявили, що «гуляють» 15 мільярдів — Кабмін, за словами чиновників, занизив внутрішній валовий продукт. Таким чином уряд готує для себе або для можливого наступника своєрідну «заначку». Подробиці – в статті «Ось чому урядовці так гарно виглядають!».

Перед виборами в Україні спалахнула справжня інтернет-війна, переконані журналісти «Газети 24». Вони стверджують, що у горнило битви кинуті усі агітаційні сили. А способи боротьби хороші, якщо вони приведуть партію до перемоги. Яку зброю використовують супротивники і наскільки ефективні подібні бойові дії? Про це – в матеріалі «PR зі зломом».

Політики вже займають столичні майдани. Зокрема, як інформує «Газета по-українськи», Партія регіонів встановлює намети на Майдані Незалежності, а БЮТівці освоюють Софійський майдан. І невідомо, як скоро після виборів вони їх полишать. Як заявив газетярам політолог Віктор Небоженко, кожна з політичних сил готується до оголошення результатів виборів. Бо «ніхто не вірить у легітимність своєї перемоги, і тому готуються до найтяжчого – невизнання виборів».

Тисячоліттями золото було найнадійнішим способом накопичення. Нинішні часи не виняток. Як пише газета «Сегодня», істина тут є, але чимало й полови. Особливо, що стосується золотих прикрас. Адже там особливо цінується робота, яку при вторинному продажу вже рідко враховують. Особливо, коли прикраси несуть у скупку. Також не завжди вигідний вклад і в золоті зливки. Чому? Про це в матеріалі «Правда і міфи про «жовтого диявола».

«Зі своєю майбутньої дружиною я познайомився, стоячи в дорожньому заторі. Сфотографував номер її автомобіля і дізнався в ДАІ адресу Інни», - про це кореспондентові газети «Факти» зізнався найсильніший чоловік світу Василь Вирастюк. Днями 33-річний українських атлет відсвяткував весілля.
XS
SM
MD
LG