Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко вважає, що опозиція може отримати посади в парламенті і в уряді


Політичні сили, які сформують коаліцію, повинні надати всі шанси для мудрого і зваженого діалогу між владою і опозицією, наголосив Президент.

Політичні сили, які сформують коаліцію, повинні надати всі шанси для мудрого і зваженого діалогу між владою і опозицією, наголосив Президент під час перебування в Берліні.

Для цього необхідно буде врахувати можливість для опозиції обійняти відповідні посади в парламенті, а також місця в уряді на кшталт віце-прем’єра чи міністрів із контрольними функціями щодо дій влади, сказав Ющенко в перебігу одноденного візиту до Німеччини в середу ввечері.

Для створення демократичної коаліції і формування уряду є достатньо голосів, але це не вирішить питання стабільності, наголосив голова держави.

Президент повторив, що три визначальні політичні сили нового парламенту повинні знайти порозуміння навколо «долі України» і об’єднатися навколо національних пріоритетів.

Раніше в середу в Києві Віктор Ющенко закликав політичні сили нового парламенту почати переговори про формування коаліції.
XS
SM
MD
LG