Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Путін заявив про готовність Росії співпрацювати з будь-яким легітимно призначеним урядом України


Про це повідомила прес-служба МЗС України. 5 жовтня міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, під час участі в саміті СНД у Душанбе, провів зустріч з Президентом Росії.

Про це повідомила прес-служба МЗС України.

5 жовтня міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, під час участі в саміті СНД у Душанбе, провів зустріч з Президентом Росії.

Яценюк ознайомив Володимира Путіна з результатами виборів Верховної Ради й перебігом формування коаліції. А Володимир Путін, у свою чергу, заявив, що Росія готова співпрацювати з будь-яким легітимно призначеним Кабміном.

Сторони також обговорили питання підготовки до проведення комісії «Ющенко-Путін» і стан двостороннього українсько-російського співробітництва.

Яценюк і Путін підтвердили, що засідання Комісії відбудеться відразу після формування нового українського уряду.

Крім цього, сторони обмінялися думками щодо основних завдань СНД. Зокрема сторони обговорили концепцію майбутнього розвитку СНД і План основних заходів з її реалізації.

5 жовтня Арсеній Яценюк також провів короткі зустрічі з Президентами Молдови, Білорусі, Грузії, Туркменістану, Узбекистану й Вірменії, у перебігу яких обговорив актуальні питання двостороннього співробітництва.

Матеріали до теми:

• Арсеній Яценюк: У концепції реформування СНД врахували всі визначальні пропозиції, на яких наполягала Україна
XS
SM
MD
LG