Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі представники «Конфедерації праці України» провели у суботу пікет проти «незаконного захоплення земельних ділянок»


Якщо подивитись списки тих, хто отримав землю, у списках «колгоспників» прописалися: прокурори, слідчі, судді, різноманітні високопосадовці – дуже зручні у якості «парасольки», сказано у зверненні обласного відділення цієї всеукраїнської профспілкової організації.

Голова облдержадміністрації Іван Плачков розмовляє з учасниками пікету.
У зверненні, яке підписав керівник обласного відділення цієї всеукраїнської профспілкової організації Володимир Бухлаєв, сказано: «Кожного дня до Одеського обкому профспілок звертаються люди з різних районів Одеської області. Народ занепокоєний безвихідним становищем і вимагає термінового втручання. Особливо гостро виглядає незаконне захоплення сільськогосподарських угідь. Справа дійшла до того, що викладаються цегляні забори на полях, навіть на посівах. Про це знають всі, але роблять вигляд, що нічого не відбувається. Особливо відомими такі факти є у Овідіопольському та Комінтернівському районах області».

Якщо подивитись списки тих, хто отримав землю, у списках «колгоспників» прописалися: прокурори, слідчі, судді, різноманітні високопосадовці – дуже зручні у якості «парасольки», сказано у зверненні. Його автори запропонували небайдужим громадянам, партіям, рухам підтримати вимоги Конфедерації праці України в Одеській області.

Учасники пікету мали зустріч з Головою обласної Ради Миколою Скориком та Головою обласної державної адміністрації Іваном Плачковим. Обом керівникам регіону передали документи, у яких йдеться про критичну ситуацію у земельних питаннях. Обидва керівники пообіцяли вивчити ці документи і, у разі потреби, належним чином відреагувати з метою усунення можливих недоліків.
XS
SM
MD
LG