Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні відбулась акція протесту працівників Нікопольського трубного заводу


Вони вимагали виплатити борги із зарплати і зупинити банкрутство підприємства.

Вони вимагали виплатити борги із зарплати і зупинити банкрутство підприємства.

Близько ста робітників тримали в руках плакати з написами «Банкрутство заводу — удар по родинах робітників», «Поверніть нам право на гідну зарплатню та життя».

Пікетувальники вважають, що їхній завод навмисно довели до банкрутства. Вони вимагють від керівництва виплатити заробітню плату за більш ніж рік.

За даними заступника Нікопольського міського голови Тетяни Обіденної, наразі підприємство винне своїм працівникам понад 3 млн грн. – це у півтора рази більше, ніж на початок року. З літа минулого року зарплатню робітникам виплачували не в повному обсязі.

Генеральний директор заводу Сергій Антонов каже, що процедура банкрутства, яку розпочали щодо підприємства, ставить під загрозу роботу кількох важливих для міста об’єктів на території підприємства, зокрема електростанції та очисних споруд. Справу про банкрутство підприємства порушив господарський суд області за заявою одного із кредиторів заводу, приватного підприємства.

Нікопольський трубний завод – це останній неприватизований структурний підрозділ колишнього Нікопольського південнотрубного заводу.
XS
SM
MD
LG