Доступність посилання

ТОП новини

В суботу БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона» подадуть Президентові проект коаліційної угоди, заявила Юлія Тимошенко


Тимошенко пообіцяла, що цю угоду оприлюднять відразу після оголошення офіційних результатів виборів Верховної Ради. «Після 15 жовтня протягом доби ми зможемо оприлюднити нашу коаліційну угоду з усіма доповненнями й всіма законопроектами», - сказала Юлія Тимошенко. За підсумками виборів можлива тільки одна конфігурація коаліції більшості – БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона», вважає Президент. До неї можуть долучитися й інші сторони, які забажали бути конструктивними в цьому процесі, сказав Віктор Ющенко, перебуваючи в п’ятницю на сході Словаччини.


Про це Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко сказала на прес-конференції у п’ятницю.

«Ми завтра (13 жовтня) покладемо Президентові на стіл парафовану угоду робочої групи, яка працювала над узгодженням всіх статей коаліційної угоди», - сказала Тимошенко.

«У нас немає ніяких розбіжностей щодо угоди», - зазначила вона.

Тимошенко пообіцяла, що цю угоду оприлюднять відразу після оголошення офіційних результатів виборів Верховної Ради.

Строк для оголошення Центральною виборчою комісією офіційних результатів парламентських виборів закінчується 15 жовтня.

«Після 15 жовтня протягом доби ми зможемо оприлюднити нашу коаліційну угоду з усіма доповненнями й всіма законопроектами», - сказала Юлія Тимошенко.

За підсумками виборів можлива тільки одна конфігурація коаліції більшості – БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона», вважає Президент.

До неї можуть долучитися й інші сторони, які забажали бути конструктивними в цьому процесі, сказав Віктор Ющенко, перебуваючи в п’ятницю на сході Словаччини.

Голова держави висловив переконання, що вже протягом наступного тижня коаліцію офіційно сформують і висунуть кандидатуру на Прем’єр-міністра.

Матеріали до теми:

• Президент чекає пропозицій щодо формування коаліції та уряду від партій, що пройшли до парламенту • Блок Юлії Тимошенко і «Наша Україна – Народна самооборона» передадуть Партії регіонів для узгодження законопроект про опозицію • Коаліція за п’ять днів. Чи варто на неї сподіватися? • Коаліція в обмін на ухвалення присяги • Війна повноважень. Хід Януковича
XS
SM
MD
LG