Доступність посилання

ТОП новини

Завершити підписання коаліційної угоди з БЮТ обіцяють сьогодні у блоці «Наша Україна – Народна самооборона»


Як повідомляла прес-служба НУНС, своїх підписів під документом ще не поставили Василь Петьовка, Ігор Кріль, а також секретар РНБО Іван Плющ. Текст угоди сторони парафували в середині жовтня. Документ включає програму дій майбутньої коаліції. Частина «нунсівців» закликали доопрацювати його розділи, які стосуються соціальних обіцянок, питання власності на землю та переходу армії на контрактну основу. Президент, у свою чергу, закликав не зволікати із створенням «демократичної коаліції» і наголосив, що не бачить їй альтернативи. Офіційне схвалення документу має відбутися вже у стінах парламенту.


Як повідомляла прес-служба НУНС, своїх підписів під документом ще не поставили Василь Петьовка, Ігор Кріль, а також секретар РНБО Іван Плющ.

Водночас, за інформацією деяких ЗМІ, під угодою про створення коаліції також не підписались міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк та голова Нацбанку Володимир Стельмах.

Текст угоди сторони парафували в середині жовтня.

Документ включає програму дій майбутньої коаліції.

Частина «нунсівців» закликали доопрацювати його розділи, які стосуються соціальних обіцянок, питання власності на землю та переходу армії на контрактну основу.

Президент, у свою чергу, закликав не зволікати із створенням «демократичної коаліції» і наголосив, що не бачить їй альтернативи.

На даний час підписання угоди є попереднім, воно засвідчує зобов’язання депутата увійти до складу коаліції.

Офіційне схвалення документу має відбутися вже у стінах парламенту.

Матеріал до теми:

• Коаліційний марафон
XS
SM
MD
LG