Доступність посилання

ТОП новини

Об''єднана опозиція Грузії готується до проведення 25 листопада маніфестації


Про це повідомив лідер «Партії народу» Коба Давіташвілі. За його словами, 25 листопада відбудеться «тбіліська» маніфестація, але «якщо до неї приєднаються жителі з регіонів країни, то опозиція не буде проти».

Про це повідомив лідер «Партії народу» Коба Давіташвілі.

За його словами, 25 листопада відбудеться «тбіліська» маніфестація, але «якщо до неї приєднаються жителі з регіонів країни, то опозиція не буде проти».

Масова маніфестація приурочена, як заявляють її організаторів, до Міжнародного дня боротьби з насильством.

Акція почнеться на площі Європи в центрі Тбілісі. Цього дня опозиція має намір дати оцінку подіям 7 листопада. Акція пройде з вимогою захисту свободи слова в Грузії і відновлення мовлення телеканалу «Імеді».

Опозиція повідомила міську владу, що 25 листопада має намір влаштувати ходу від площі Європи через міст Бараташвілі до парламенту Грузії.

Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі запровадив надзвичайний стан після масових демонстрацій протесту, котрі відбувалися в Тбілісі з 1 по 7 листопада і завершилися розгоном демонстрантів правоохоронними органами із застосуванням водометів, сльозогінного газу і гумових куль.

Саакашвілі також оголосив про призначення дострокових президентських виборів на 5 січня 2008 року і референдуму щодо дати виборів парламенту.
XS
SM
MD
LG