Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині через невизначеність питання з підвищенням тарифів на проїзд маршрутники відмовляються возити пасажирів


Через проблеми з транспортом учора ввечері і сьогодні вранці близько тисячі осіб у Дніпродзержинську своєчасно не змогли потрапити на роботу та додому.

Через проблеми з транспортом учора ввечері і сьогодні вранці близько тисячі осіб у Дніпродзержинську своєчасно не змогли потрапити на роботу та додому. Здійснювати маршрутні перевезення в години пік відмовились водії мікроавтобусів на 5 маршрутах.

Своє рішення вони пояснили небажанням потерпати від збитків: у години пік на зворотніх напрямках дуже мало пасажирів, отож повертатися маршруткам доводиться напівпорожніми.

Перевізники вимагають від влади дозволити підвищити вартість проїзду в пасажирському автотранспорті Дніпродзержинська хоча б на чверть.

Питання мають узгодити на засіданні міськвиконкому всередині грудня. У Дніпродзержинську сполучення лівобережного «спального» мікрорайону, де мешкають 80 тисяч людей, з центром здійснюється лише автотранспортом. Усього тут діє 8 маршрутів громадського транспорту.
XS
SM
MD
LG