Доступність посилання

ТОП новини

Благодійний Ярмарок зібрав понад 50 тисяч доларів для підтримки найбільш знедолених верств населення столиці


В інтерв’ю Радіо Свобода голова Благодійного Ярмарку Тетяна Накбар повідомила: «Щорічний ярмарок, який проводиться напередодні дня Св. Миколая, напередодні Різдвяних свят, за 15 років існування став однією з найбільш популярних міжнародних подій у Києві.

Етнографічний куточок Благодійного Ярмарку з виробами від київських дітей-сиріт
Традиційний Міжнародний Благодійний Ярмарок зібрав сьогодні у Києві представників іноземних дипломатичних місій, компаній, благодійних організацій, українських виробників.

В інтерв’ю Радіо Свобода голова Благодійного Ярмарку Тетяна Накбар повідомила: «Щорічний ярмарок, який проводиться напередодні дня Св. Миколая, напередодні Різдвяних свят, за 15 років існування став однією з найбільш популярних міжнародних подій у Києві. Наше гасло – «Люди допомагають людям » – не втрачає актуальності; зібрані на Ярмарку кошти буде передано на благодійність, для допомоги жінкам, дітям, людям з особливими потребами та інвалідам. За попередніми підрахунками, на нинішньому Ярмарку ми зібрали понад 50 тисяч доларів, для підтримки найбільш знедолених верств населення української столиці та Київської області».

Відвідувачі Благодійного Ярмарку отримали змогу відчути розмаїття культур народів світу, покоштувати екзотичні страви різних кухонь світу, придбати ексклюзивні сувеніри і різдвяні подарунки, запропоновані учасниками Ярмарку.
XS
SM
MD
LG