Доступність посилання

ТОП новини

Новий тренер збірної з футболу, провали в біатлоні й перемога в боксі


Геннадій Мороз Київ, 11 січня 2008 (RadioSvoboda.ua) – Сьогодні футбольна збірна України отримає нового тренера. Якщо не станеться дива, головну команду країни очолить Олексій Михайличенко.

Прізвище нового наставника футбольної збірної України буде оголошене на сьогоднішньому виконкомі української федерації. Щоправда, на думку переважної більшості фахівців, у відборі до майбутнього чемпіонату світу українців очолюватиме Олексій Михайличенко. Саме цього наставника називав своїм наступником Олег Блохін, який залишив тренерську лаву головної футбольної команди України в листопаді минулого року.

Серед імовірних претендентів на це місце називалися також наставники «Дніпра» й «Металіста» Олег Протасов та Мирон Маркевич. Однак обидва прагнуть продовжити клубну роботу. А керівництво Федерації на чолі з президентом Григорієм Суркісом категорично проти роботи в збірній за сумісництвом.

Із тих чи інших причин кандидатури іноземних тренерів виявилися для футбольної України непридатними.

Олексій Михайличенко очолював юнацьку збірну, яка два роки тому виборола срібло Чемпіонату Європи для 19-річних футболістів. Останнім часом молодий фахівець працював з молодіжною збірною. Щоправда, без успіху.

Кубок світу з біатлону: впродовж усього сезону не перестає дивувати провалами чоловіча збірна України

В учорашній естафеті українська четвірка в складі Айдарова і Седнєва, Прими й Дериземлі наробила купу помилок у стрільбі і в підсумку лише на фініші випередила екзотичну команду Японії в боротьбі за 12 сходинку. У підсумку переможцям зі збірної Норвегії Україна програла майже 6 хвилин.

Можна лише констатувати, що у переддень Чемпіонату світу від старту до старту результати українців лише погіршуються. І часу на виправлення помилок обмаль. Адже головний турнір всього біатлонного сезону розпочнеться в шведському Остерсунді всього лише за три тижні.

Бокс: дивовижно стабільними успіхами продовжує дивувати Володимир Сидоренко

У четвер у Японії український боксер-професіонал вшосте поспіль відстояв власний чемпіонський титул у категорії до 53,5 кілограмів за версією WBA.

Місцевому боксерові в поєдинку з непереможним чемпіоном не допомогли ані рідні стіни, ані судді, які одностайно віддали перемогу українцеві.
XS
SM
MD
LG