Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові не всі відділення Ощадбанку здійснюють виплати компенсацій радянських внесків


Деякі з відділень досі не отримали списки вкладників, інші не працюють з іноземною валютою, в якій перераховує гроші Київ.

Деякі з відділень досі не отримали списки вкладників, інші не працюють з іноземною валютою, в якій перераховує гроші Київ.

Отримати компенсації готівкою сьогодні можуть 9 з половиною тисяч вкладників, які живуть у Харківській області. На їхні поточні рахунки вже надійшли гроші, стверджує заступник керівника обласного управління Ощадбанку Володимир Замков.

Втім, видачу грошей сьогодні здійснюють не всі відділення банку. Деякі з них досі не отримали перевірені та уточнені списки вкладників, які зареєструвалися 8 та 9 січня, інші не працюють з іноземною валютою – а саме в доларах Київ перераховує гроші в регіони.

В очікуванні компенсацій у деяких банківських установах зранку утворилися черги. Співробітники банку роз’яснюють, що отримати гроші можна і в інших відділеннях, ніж ті, в якому людина має компенсаційний рахунок, каже Володимир Замков.

Майже не розпочиналася робота з виплат компенсацій в Зміївському та Ізюмському районах області. Там виникли технічні проблеми зі списками вкладників, вирішити які керівництво обласного управління Ощадбанку обіцяє впродовж наступних двох днів.

Сьогодні в Дніпропетровську прем’єрка Юлія Тимошенко повідомила, що «Укрпошта» безкоштовно доставлятиме додому компенсації вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР. За її словами, сьогодні вона підписала відповідну постанову, і вже укладають договір між Ощадбанком України і «Укрпоштою».
XS
SM
MD
LG