Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко може балотуватися на Президента, якщо її урядові заважатимуть


Новий закон надасть Кабінетові Міністрів достатньо повноважень, щоб навести порядок у земельних питаннях і податках та боротися з корупцією на всіх рівнях влади, заявила Прем’єр-міністр. Якщо ж роботу уряду «затискатимуть у певні межі» чи «почнуть ставити умови», тоді «це питання», чи не балотуватиметься вона на Президента, сказала Тимошенко.

Новий закон надасть Кабінетові Міністрів достатньо повноважень, щоб навести порядок у земельних питаннях і податках та боротися з корупцією на всіх рівнях влади, заявила Прем’єр-міністр на місцевому телебаченні в Дніпропетровську.

Головне, що ці процеси триватимуть «максимально публічно й прозоро», наголосила Юлія Тимошенко.

Вона сказала, що її влаштовує посада прем’єра, «якщо дадуть працювати». Якщо ж роботу уряду «затискатимуть у певні межі» чи «почнуть ставити умови», тоді «це питання», чи не балотуватиметься вона на Президента, сказала Тимошенко.

Днями в іншому телевиступі вона звернула увагу, що проект нового закону про Кабмін «збільшує повноваження Президента і скорочує повноваження Кабінету Міністрів».

Цей законопроект подав напередодні до Верховної Ради Президент Віктор Ющенко на заміну нині чинному законові, який, на думку голови держави, в деяких моментах порушує Конституцію.
XS
SM
MD
LG