Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко: Загальнонаціональну програму підготовки до Євро-2012 треба ухвалити протягом 10 днів


Її завдання – координувати роботу усіх центральних і місцевих органів влади, приватних інвесторів, котрі задіяні в організації чемпіонату. Про це заявив Президент на засіданні Координаційної ради з підготовки до Чемпіонату Європи з футболу. За словами заступника голови президентського Секретаріату Юрія Богуцького, представники українського уряду і Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс наступного тижня планують відвідати Польщу для узгодження дій з організації Євро.


Її завдання – координувати роботу усіх центральних і місцевих органів влади, приватних інвесторів, котрі задіяні в організації чемпіонату.

Про це заявив Президент Віктор Ющенко на сьогоднішньому засіданні Координаційної ради з підготовки до Чемпіонату Європи з футболу.

Говорячи про підсумки засідання, заступник голови Секретаріату Юрій Богуцький зазначив: «Президент поставив вимогу: у січні місяці завершити всі планувальні роботи, і створити загальнодержавний план реалізації з введення тих об’єктів, які мають бути задіяні в Євро – 2012. З лютого має реалізовуватись підготовка усіх об’єктів. Друге питання – відпрацювання єдиної, загальнодержавної управлінської структури, вертикалі управління підготовки і проведення Євро в Україні».

За словами Юрія Богуцького, представники українського уряду і Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс наступного тижня планують відвідати Польщу для узгодження дій з організації Євро.

Україна і Польща виграли тендер УЄФА на проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За тендерною заявкою, відкриття чемпіонату заплановане у Варшаві, фінальний матч – у Києві.

Матеріали до теми:

• Віктор Ющенко доручив членам Координаційної ради з проведення Євро-2012 підготувати необхідний пакет законопроектів до кінця тижня
XS
SM
MD
LG