Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині створюють штаби допомоги водіям, які кілька днів поспіль стоять у чергах на українсько-польському кордоні


Така ситуація зумовлена страйком польських митників. На всіх пунктах пропуску на території 4 районів Львівщини оперативні штаби зобов’язані забезпечувати цілодобове чергування міліції, пожежників, медиків. Водіям підвозять гарячий чай.

Така ситуація зумовлена страйком польських митників.

На всіх пунктах пропуску на території 4 районів Львівщини оперативні штаби зобов’язані забезпечувати цілодобове чергування міліції, пожежників, медиків. Водіям підвозять гарячий чай.

Начальник управління Міністерства з надзвичайних ситуацій у Львівській області Олексій Титаренко сказав Радіо Свобода, що мають обов’язково під’їжджати автокрамниці з продуктами харчування, є медичне і пожежне забезпечення, а місцева влада і санітарні служби повинні забезпечити порядок на дорогах, де вишикувались автомобільні черги.

Сьогодні близько 6-ї години ранку на пункті пропуску «Краковець» у вантажівці згорів 42-річний львівський водій. За попередньою інформацією, сталося замикання проводу живлення. Напередодні, 23 січня, помер водій із Польщі на польському боці кордону.

Страйк польських митників розпочався минулого тижня. Вони вимагають поліпшення умов праці.
XS
SM
MD
LG