Доступність посилання

ТОП новини

Луценко оскаржуватиме постанову про порушення проти нього кримінальної справи і надіслав скаргу на дії Черновецького


Міністр внутрішніх справ заявив у п’ятницю, що справу порушили незаконно, а на прокуратуру тиснули. Київська прокуратура порушила кримінальну справу проти міністра за статтею «заподіяння легких тілесних пошкоджень».

Міністр внутрішніх справ заявив у п’ятницю, що справу порушили незаконно, а на прокуратуру тиснули.

За словами Юрія Луценка, він має інформацію, що прокуратура спочатку вирішила порушити кримінальну справу «за фактом» інциденту з мером Києва Леонідом Черновецьким, однак потім рішення перекваліфікували.

Раніше в п’ятницю речник Генпрокуратури повідомив, що київська прокуратура порушила кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ за статтею «заподіяння легких тілесних пошкоджень».

Про порушену справу повідомили Президентові.

Бійка між Юрієм Луценком і Леонідом Черновецьким сталася минулого тижня після засідання Ради національної безпеки й оборони.

Як заявив у п’ятницю радник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль, якщо прокуратура Києва, до якої Луценко надіслав скаргу на дії Черновецького, візьме до уваги лише попередню скаргу мера Києва, це свідчитиме про «політичне підґрунтя» справи.

Верховна Рада, за словами спікера Арсенія Яценюка, планує розглянути інцидент між головою МВС та мером Києва 6–7 лютого.
XS
SM
MD
LG