Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпродзержинську на крісло міського голови претендує 7 кандидатів. Позачергові вибори призначили на 16 березня


Попередній міський голова Дніпродзержинська Олег Захорольський пішов у відставку в травні минулого року. Свій крок він пояснив «неможливістю працювати в умовах обмеження повноважень місцевого самоврядування центральною владою».

За інформацією з міської виборчої комісії, документи на реєстрацію до участі в позачергових виборах міського голови Дніпродзержинська останніми подали начальник управління МНС у Дніпропетровській області Віктор Бутківський та один із керівників місцевого металургійного комбінату «Дзержинка» Лев Фрадкін.

Крім них, за посаду керівника міста змагатимуться лікарка міської лікарні, банкір, представник місцевого осередку Компартії, керівники громадських організацій «Антимафія» та «Дніпродзержинська правозахисна спілка».

Попередній міський голова Дніпродзержинська Олег Захорольський пішов у відставку в травні минулого року. Свій крок він пояснив «неможливістю працювати в умовах обмеження повноважень місцевого самоврядування центральною владою». Перед його відставкою Дніпродзержинськ кілька діб потерпав від проблем із водопостачанням.

Понад півроку місто з населенням у чверть мільйона людей лишається без керівника.
XS
SM
MD
LG