Доступність посилання

ТОП новини

Зустріч Порошенка з Дудою та Коморовським в Польщі перенесли – Цеголко


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Зустріч президента України Петра Порошенка з чинним і новообраним президентами Польщі Броніславом Коморовським і Анджеєм Дудою перенесли на пізніший термін. Цю інформацію в коментарі Радіо Свобода повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко.

Водночас про причини зміни дати зустрічі Цеголко не повідомив.

Як повідомили Радіо Свобода у канцелярії польського президента, візит відкликала українська сторона, причин відкликання польська сторона не знає.

Раніше стало відомо, що у середу, 27 травня, президент України Петро Порошенко поїде до Польщі, де зустрінеться з новообраним президентом цієї країни Анджеєм Дудою та чинним польським лідером Броніславом Коморовським.

Між тим, як повідомляла низка польських ЗМІ, заплановану зустріч Порошенка з Дудою скасували через велику зайнятість новообраного президента Польщі та його поїздку до Брюсселя, оскільки він поки що ще є депутатом Європарламенту. На посаду президента Польщі він вступить 6 серпня.

На президентських виборах у Польщі переміг лідер головної опозиційної партії «Право і справедливість» Анджей Дуда. Офіційні результати були оголошені у понеділок, 25 травня.

Польща є одним із найбільших критиків політики Росії через її втручання в Україні.

XS
SM
MD
LG