Доступність посилання

ТОП новини

Вночі у небі України було збито 11 БПЛА. На Хмельниччині є руйнування і потерпілі


У Шепетівському районі Хмельниччини до лікарні звернулись 16 людей (фото ілюстративне)
У Шепетівському районі Хмельниччини до лікарні звернулись 16 людей (фото ілюстративне)

У Генштабі Збройних сил повідомили про чергову атаку військ РФ цієї ночі по Україні.

«У ніч на 25 жовтня російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 11 ударних БПЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі ворожі БПЛА», – йдеться в повідомленні.

Як повідомив перший заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, вже четверту добу поспіль армія РФ атакує Хмельниччину.

«Цієї ночі у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків. Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об’єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби», – цитує Тюріна у Telegram Хмельницька ОВА.

Інформація щодо інших регіонів уточнюється.

Російські військові регулярно атакують регіони України артилерією, ударними БПЛА, ракетами, авіабомбами і РСЗВ. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG