Доступність посилання

ТОП новини

Жителів Лисичанська закликають не виходити з дому у найближчі дні


Штаб операції Об’єднаних сил закликає жителів Лисичанська на Луганщині не виходити з дому у найближчі дні.

Як повідомляє прес-центр штабу, 31 липня-1 серпня у місті будуть проводити «превентивні заходи з протидії терористичній та диверсійній загрозам».

«У разі необхідності пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов’язково мати при собі документи що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання)». – йдеться у повідомленні.

У штабі ООС наголошують, що усі дії відбуваються у рамках чинного законодавства та санкціоновані командувачем Об’єднаних сил Сергієм Наєвим.

Подібні заходи відбуваються вже не вперше, зокрема у серпні минулого року превентивні заходи з протидії терористичній та диверсійній загрозам проводили у Сєвєродонецьку.

Збройний конфлікт на сході України почався навесні 2014 року після російської анексії Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати російські «добровольці». Частину Донецької та Луганської областей, зокрема Донецьк і Луганськ, наразі контролюють проросійські сепаратисти.

XS
SM
MD
LG