Доступність посилання

ТОП новини

ЧАЕС закривається для відвідувачів на час карантину


Чорнобильська АЕС обмежить візит громадян на час загального карантину, щонайменше до 3 квітня. Про це повідомили на станції.

«Таке рішення прийнято з огляду на постанову Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», – мовиться у повідомленні.

Тим, хто вже забронював візит, на станції пропонують або перенести його, або скасувати, і тоді гроші буде повернуто.

Адміністрація також обмежить міжнародні відрядження своїх працівників за кордон та технічні візити іноземних спеціалістів на майданчик ЧАЕС.

Раніше 13 березня секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що Україна через 48 годин закриє кордон для іноземних громадян для запобігання поширенню COVID-19. Очікується, що обмеження триватимуть два тижні.

В Україні на даний час підтверджені лабораторно три випадки коронавірусного захворювання: один – у Житомирській області, два – в Чернівецькій. 13 березня стало відомо про першу смерть від захворювання на коронавірус: померла пацієнтка, госпіталізована на Житомирщині.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG