Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ: 39 лабораторій проводять тести на COVID-19 в Україні


Загалом в Україні, станом на ранок 9 квітня підтвердили 1892 випадки коронавірусу
Загалом в Україні, станом на ранок 9 квітня підтвердили 1892 випадки коронавірусу

Тести на виявлення коронавірусної інфекції COVID-19 на даний час роблять у 37 державних і двох приватних лабораторіях, повідомив виконувач обов’язків генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ Ігор Кузін.

«Зараз лабораторні дослідження вже проводять у 37 державних лабораторіях, плюс також були додані дві приватні лабораторії, які також мають змогу проводити дослідження на COVID-19. Приватні лабораторії забезпечують щоденне звітування як по підтверджених випадках, так і по тих результатах, які вони отримують упродовж своєї роботи», – сказав Кузін на брифінгу 9 квітня.

За його словами, інформацію від приватних лабораторій направляють до обласних лабораторних центрів Міністерства охорони здоров’я для того, щоб забезпечити повноцінне епідемічне розслідування.

224 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксували в Україні 8 квітня, повідомив Центр громадського здоров’я МОЗ.

Загалом в Україні, станом на ранок 9 квітня підтвердили 1892 випадки коронавірусу. Найбільше – в Чернівецькій області (302), Києві (300) та на Івано-Франківщині (218). Жодного випадку не виявили в Миколаївській області.

При цьому 45 людей одужали, 57 – померли.

Число виявлених випадків COVID-19 у світі складає майже півтора мільйона.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG