Доступність посилання

ТОП новини

Число виявлених випадків COVID-19 в світі складає майже півтора мільйона


Число виявлених випадків зараження коронавірусом в світі складає майже півтора мільйона. Лідером за кількістю інфікованих є США, майже 430 тисяч осіб інфікованих. За останню добу коронавірусною інфекцією в США заразилися майже 27 тисяч осіб, померли більш ніж 1800. Всього з початку епідемії померли майже 14 тисяч 700 пацієнтів.

Друге місце за рівнем захворюваності COVID-19 займає Іспанія. Там вірус виявлений більш ніж у 148 тисяч жителів, померли майже 15 тисяч осіб.

На третьому місці перебуває Італія. Кількість хворих в країні складає близько 140 тисяч. Більш ніж 17 з половиною тисяч людей померли. Показник смертності від COVID-19 в Італії поки що найвищий в світі.

Коронавірус нового типу почав поширюватися в Китаї в грудні минулого року. У КНР, за офіційними даними, захворіли майже 82 тисячі осіб, понад три тисячі померли. Осередок епідемії виявився у китайському місті Ухань. Наприкінці січня він був закритий на карантин. Днями китайська влада оголосила про закінчення епідемії в місті і зняття обмежень на переміщення жителів.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG