Доступність посилання

ТОП новини

Колишньому депутату повідомили підозру через перешкоджання діяльності журналіста – ДБР


За даними ЗМІ, підозру повідомили Тетяні Чорновол
За даними ЗМІ, підозру повідомили Тетяні Чорновол

Колишньому народному депутату повідомили підозру через перешкоджання законній професійній діяльності журналіста, заявило Державне бюро розслідування.

За даними слідства, 18 жовтня 2019 року колишній народний депутат перешкоджала роботі журналіста під час висвітлення ним подій, які відбувалися у залі судового засідання. Підозрювана відібрала у працівника ЗМІ телефон та припинила здійснення відеозапису.

Агентство «Інтерфакс-Україна» пише, що мова йде про колишнього народного депутата від «Народного фронту» Тетяну Чорновол. 18 жовтня вона була присутня під час засідання Апеляційного адміністративного суду Києва, який розглядав питання про запобіжний захід її однопартійцю, колишньому народному депутату Сергію Пашинському.

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко повідомляв, що під час судового засідання телефон забрали в журналіста видання «Правовий контроль Україна» Дмитра Кучера. Портал «Шарий.net» називає Кучера своїм журналістом.

Радіо Свобода звернулося до Чорновол за коментарем. Вона заявила, що в неї «не було інциденту з шостим номером списку Шарія, який купив собі журналістське посвідчення». Згідно з даними на сайті Центральної виборчої комісії, Дмитро Кучер балотувався у Верховну Раду під 31-м номером у списку «Партії Шарія».

XS
SM
MD
LG