Доступність посилання

ТОП новини

Двоє з чотирьох людей, поранених через ракетний удар по Дніпру, – в реанімації


Наслідки російського ракетного удару по Дніпру, 28 квітня 2023 року
Наслідки російського ракетного удару по Дніпру, 28 квітня 2023 року

Двоє людей, поранених через ракетний удар по будинку в Дніпрі 28 квітня, перебувають у реанімації. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній військовий адміністрації.

За даними з ОВА, це подружжя. Обоє отримали опіки тіла. Чоловік і жінка в тяжкому стані.

Міський голова Борис Філатов уточнив, що постраждала жінка – вчителька однієї зі шкіл міста, з нею в лікарні – її чоловік. 31-річна донька та дворічна онука жінки загинули під завалами. Їхній будинок зруйнований.

Чоловік загиблої також зазнав поранення, лікуватиметься амбулаторно.

Також в одній із лікарень Дніпра перебуває жінка, постраждала через влучення ракети в будівельний павільйон. Їй 70 років. Як розповів лікар Іван (прізвища заборонено називати, як і номери лікарень – ред.), потерпіла має стан середньої тяжкості. В неї контузія.

«Стан хворої стабільний, але жінка відчуває себе дуже пригніченою. З нею вже працюють психологи. Фізичних пошкоджень у неї майже немає, втім надалі їй потрібна буде психологічна реабілітація», – сказав він.

Уночі 28 квітня Росія атакувала Україну 23 ракетами, вказують Повітряні сили ЗСУ. 21 ракету вдалося збити, але дві влучили в житлові будинки у Дніпрі та Умані.

XS
SM
MD
LG