Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики здійснили 10 обстрілів 2 серпня на Донбасі – штаб


На позиції військових ЗСУ неподалік міста Золоте-4, в зоні розведення сил та засобів, поблизу КПВВ «Золоте» на Луганщині, червень 2019 року
На позиції військових ЗСУ неподалік міста Золоте-4, в зоні розведення сил та засобів, поблизу КПВВ «Золоте» на Луганщині, червень 2019 року

Підтримувані Росією бойовики впродовж доби 2 серпня 10 разів обстріляли позиції українських військових, повідомив штаб операції Об’єднаних сил. Ще два обстріли позицій ЗСУ українські військові зафіксували після початку доби 3 серпня.

У штабі вказали, що 2 серпня був поранений один український військовий.

В угрупованні «ДНР» ще не інформували про бойові дії 2 серпня. В угрупованні «ЛНР» заявили про п’ять порушень режиму тиші з боку українських військових.

Перепис в окупації. Для чого бойовики рахують людей?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:10 0:00

На засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 17 липня домовилися про перемир’я на Донбасі з півночі 21 липня.

Сторони також домовилися про механізми контролю за дотриманням перемир’я і дисциплінарні заходи в разі його порушень; про відмову від наступальних дій і диверсійних операцій.

Перемир’я, про які домовлялися на засіданнях Тристоронньої контактної групи в Мінську, порушувалися практично відразу. При цьому сторони заперечують свою вину в цих порушеннях і звинувачують противників у провокаціях.

XS
SM
MD
LG