Доступність посилання

ТОП новини

Загибель військових біля Павлополя не залишиться без уваги – секретар РНБО


Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк

Порушення бойовиками домовленостей про перемир’я, яке спричинило загибель українських військових, не залишиться без уваги. Так на повідомлення із зони бойових дій на Донбасі відреагував секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк.

«Сьогодні внаслідок обстрілу в районі Павлополя загинули 4 українські військовослужбовці. Бійці 36-ї бригади морської піхоти займалися інженерним обладнанням позицій взводно-опорного пункту, коли бойовики підступно відкрили вогонь з ручного протитанкового гранатомету. Це грубе порушення домовленостей про перемир‘я не залишиться без уваги», – написав Данилюк у мережі Facebook.

Четверо українських військових загинули 6 серпня на Донбасі внаслідок обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків, повідомило Міністерство оборони України. У відомстві заявили, що зафіксували два обстріли, які відбулися 6 серпня.

«О 00:45 протягом майже години ворог застосовував озброєння БМП, гранатомети, великокаліберній кулемети та стрілецьку зброю по наших оборонцях села Богданівка Донецької області. О 10:20 російські окупанти розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя», – інформує Міністерство оборони.

Зранку 6 серпня штаб української воєнної операції Об’єднаних сил не повідомляв про загиблих на Донбасі.

В угрупованнях «ДНР» та «ЛНР» не повідомляють про бойові дії 6 серпня.

XS
SM
MD
LG