Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: після аварії тепломережі в Києві врятовані 13 людей, госпіталізовані з опіками 7 (оновлено станом на 7:00 14 січня)


Маршрутка, яка застрягла поруч із ТРЦ Осean Plaza внаслідок підмиву асфальтового покриття, Київ, 13 січня 2020 року
Маршрутка, яка застрягла поруч із ТРЦ Осean Plaza внаслідок підмиву асфальтового покриття, Київ, 13 січня 2020 року

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій врятували ввечері 13 січня 13 людей після пошкодження тепломережі на вулиці Антоновича у Києві. Згідно з повідомленням рятувальників, чотирьох людей витягли з маршрутного таксі, яке потрапило задніми колесами в яму, утворену через підмив асфальтного покриття. Ще троє людей були в тролейбусі, шестеро залишалося на першому поверсі торговельного центру Оcean Plaza, де і сталася аварія.

«Внаслідок події 7 осіб з термічними опіками кінцівок госпіталізовано до лікарні», – інформують у ДСНС.

Згодом рятувальники додали, що «станом на 07:00 14 січня підтоплень немає, вода зійшла самопливом, роботу торгового центру тимчасово призупинено. Аварійно-комунальними службами проводяться ремонтно-відновлювальні роботи. Теплопостачання до споживачів подається по обвідних гілках тепломережі».

Заступник голови Київміськадміністрації Петро Пантелеєв повідомив увечері 13 січня, що магістральна мережа, на якій стався порив, була збудована в 1987 році. Влітку, під час гідравлічних випробувань, пошкоджень не виявили.

XS
SM
MD
LG