Доступність посилання

ТОП новини

ДТП на Київщині: троє загиблих


Водій автівки, яка здійснила перше зіткнення, загинув на місці (на фото: наслідки ДТП в Кривому Розі, квітень 2018 року)
Водій автівки, яка здійснила перше зіткнення, загинув на місці (на фото: наслідки ДТП в Кривому Розі, квітень 2018 року)

Ввечері 12 серпня на дорозі Бориспіль – Дніпро в Київській області зіткнулися кілька автомобілів. Про це повідомляє поліція області. Внаслідок зіткнення троє людей загинули, ще троє – отримали поранення різної тяжкості.

За даними поліції, водій автомобіля DACIA Logan виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншою автівкою DAEWOO Lanos. Після цього автомобіль зачепив ще три автомобілі.

Внаслідок аварії на місці загинув 56-річний водій DACIA Logan та водій і пасажирка DAEWOO Lanos 55 та 62 років. Ще трьох пасажирів «Ланосу» з травмами доправили до районної лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху та встановлює подробиці.

Раніше суд в Запорізькій області заарештував учасника ДТП, в якому загинуло семеро людей.

За даними Нацполіції, за перші сім місяців цього року сталася 81 тисяча аварій (аналогічний показник минулого року – 89 тисяч). Серед них травмами та загибеллю людей завершилися 12 тисяч ДТП порівняно з 14 тисячами 2017 року.

XS
SM
MD
LG