Доступність посилання

ТОП новини

«UA:Перший» назвав представницю України на Дитячому Євробаченні


2 серпня суспільний мовник повідомив, що попри недофінансування, Україна все ж візьме участь у «Дитячому Євробаченні-2018»
2 серпня суспільний мовник повідомив, що попри недофінансування, Україна все ж візьме участь у «Дитячому Євробаченні-2018»

Україну на «Дитячому Євробаченні-2018» представить 11-річна Дарина Красновецька з піснею «Say love», повідомив телеканала «UA:Перший».

У 2017 році представниця України здобула перемогу на «Чорноморських іграх» у категорії «Дівчата (молодша група)», а у 2018 – у секції «Дівчата (середня група)».

Згідно з повідомленням, переможця визначали з-поміж 10 фіналістів за результатами оцінювання журі та з урахуванням дорадчого голосу від глядачів, які голосували онлайн.

2 серпня суспільний мовник повідомив, що попри недофінансування, Україна все ж візьме участь у «Дитячому Євробаченні-2018».

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» – щорічний міжнародний конкурс для дітей віком до 15 років, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської мовної спілки. Торік на «Дитячому Євробаченні» у Тбілісі перемогла співачка з Росії Поліна Богусевич.

Цьогоріч конкурс відбудеться 25 листопада в столиці Білорусі Мінську.

XS
SM
MD
LG