Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ відбили атаки військ РФ біля трьох населених пунктів на Донеччині – Генштаб


Розпочалась двісті сорок восьма доба протистояння України російському широкомасштабному вторгненню
Розпочалась двісті сорок восьма доба протистояння України російському широкомасштабному вторгненню

За минулу добу підрозділи українських військ відбили атаки армії РФ у районах населених пунктів Водяне, Кам’янка та Невельське Донецької області, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

«В результаті точкових ударів підрозділів Сил оборони України, в районі населеного пункту Майорськ, напередодні знищено близько 300 окупантів, які готувались до чергового нападу. Ще близько 60 легкопоранених було доставлено наступного дня до медичних закладів міста Горлівка. В населеному пункті Червонопопівка Луганської області знищено до 20 військовослужбовців противника, а близько 30 окупантів отримало поранення різного ступеня важкості», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що протягом минулої доби війська РФ завдали 4 ракетних та близько 25 авіаційних ударів, здійснивши понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

«Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 24 удари по районах зосередження озброєння та військової техніки, а також позиціях комплексів ППО противника. На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили два штурмовики Су-25, один гелікоптер Мі-8 та один БпЛА ворога. Воїни ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили позиції батареї самохідних артилерійських установок та інші важливі військові об’єкти противника», – йдеться в повідомленні.

Перевірити ці дані в умовах війни неможливо.

Розпочалась двісті сорок восьма доба протистояння України російському широкомасштабному вторгненню.

XS
SM
MD
LG