Доступність посилання

ТОП новини

Ірина Геращенко заявила, що отримує погрози


Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко

Перший заступник голови Верховної Ради, представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що регулярно отримує погрози на телефон і пошту.

На фотографії екрана телефона, яку поширює Геращенко у Facebook, міститься повідомлення російською мовою такого змісту: «Іро, куди (в яку країну) тікатимеш після перемоги Зеленського? Залишилося 7 днів».

«Не перелякана. Ще й не такі і не так лякали, й при януковичах, й бойовики. За охороною не ховаюся. На стадіон ходити не боюся. Нікому не дозволю шантажувати себе за мої політичні погляди і позицію», – вказала Геращенко і додала, що не скаржиться в МВС.

11 квітня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що поліція охороняла кандидата в президенти Володимира Зеленського і перед першим туром виборів, однак перед другим охорону посилили.

При цьому радник голови МВС Іван Варченко 8 квітня повідомляв, що штаб Володимира Зеленського звернувся до поліції з проханням надати його охорону.

21 квітня відбудеться другий тур виборів президента України, в якому змагатимуться шоумен Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко.

XS
SM
MD
LG