Доступність посилання

ТОП новини

Голова Нацполіції повідомив про 12,5 тисяч адмінпротоколів за порушення карантину – ОП


Про це Ігор Клименко сказав на селекторній нараді, яку скликав президент Володимир Зеленський через ріст кількості хворих на COVID-19
Про це Ігор Клименко сказав на селекторній нараді, яку скликав президент Володимир Зеленський через ріст кількості хворих на COVID-19

Національна поліція склала 12,5 тисяч адміністративних протоколів за порушення вимог безпеки, за якими суди стягнули 4,5 мільйона гривень. Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко на нараду, яку 13 червня скликав президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зібрав Кабінет міністрів та правоохоронні відомства на селекторну нараду через поширення коронавірусної інфекції COVID-19. На ній він «висловив стурбованість» збільшенням кількості хворих.

«Треба ретельно перевіряти магазини, ринки, громадський транспорт – місця, де можуть бути скупчення людей. Відповідальність за ці скупчення – на закладах та платформах, які мають забезпечити безпеку, прописану Кабінетом Міністрів», – цитує Зеленського пресслужба Офісу президента.

Читайте також: ДПСУ повідомляє про відновлення пасажирських перевезень через 13 аеропортів​

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що «причини для паніки немає, але є «дзвіночки», які вимагають реакції», і запропонував визначитися з моделлю посилення контролю за дотриманням адаптивного карантину.

Вранці 13 червня Рада національної безпеки і оборони повідомила, що в Україні зафіксували загалом 30 506 випадків захворювання на COVID-19. 880 людей померли, 13 976 людей одужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG