Доступність посилання

ТОП новини

ДПСУ повідомляє про відновлення пасажирських перевезень через 13 аеропортів


У прикордонному відомстві звернули увагу на те, що уряд виключив з переліку тимчасово закритих пунктів перетину кордону 15 міжнародних летовищ
У прикордонному відомстві звернули увагу на те, що уряд виключив з переліку тимчасово закритих пунктів перетину кордону 15 міжнародних летовищ

Уряд дозволив відновити роботу 15 аеропортів, повідомляє Державна прикордонна служба з посиланням на постанову №477, яку Кабінет міністрів ухвалив напередодні.

У прикордонному відомстві звернули увагу на те, що уряд виключив з переліку тимчасово закритих пунктів перетину кордону 15 міжнародних летовищ.

Читайте також: Уряд змінив правила обсервації для людей з окупованих територій та з-за кордону​

«Учора, 12 червня 2020 року, Уряд прийняв Постанову № 477, якою виключив з переліку тимчасово закритих пунктів пропуску 15 міжнародних аеропортів. Варто зауважити, що серед 15 пунктів пропуску для повітряного сполучення, в яких відновлено роботу, в 13 можливі пасажирські перевезення», – йдеться в заяві.

Як уточнює ДПСУ, після того, як постанова набуде чинності, всі ці пункти повітряного сполучення будуть відкритими.

Читайте також: Пасажирів з України готові приймати аеропорти 5 країн – міністр

«Закритими залишаться 40 пунктів пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю та річковий пункт пропуску у Київському порту», – додають у відомстві.

Пасажирські авіаперевезення зупинилися в березні після початку карантину у зв’язку із загрозою COVID-19.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG