Доступність посилання

ТОП новини

В Ірані підтвердили 15 смертей від коронавірусу


Представник міністерства охорони здоров’я Ірану заявив в ефірі державного телебачення, що жертвами нового коронавірусу стали 15 людей.

Всього у країні підтвердили 95 випадків захворювання на коронавірус.

21 лютого представник іранського МОЗ Міну Мохраз заявив, що коронавірус міг потрапити до країни через китайських працівників у Кумі. Китайська компанія зводить у цьому регіоні сонячну електростанцію.

Станом на ранок 25 лютого, кількість випадків зараження новим коронавірусом сягнула 80 147, понад 27 тисяч одужали. Число летальних випадків зросло до 2699.

Пік епідемії коронавірусу в Китаї припав на 23 січня – 2 лютого і відтоді пішов на спад, повідомив 24 лютого голова Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебреєсус.

2019-nCov (COVID-19) належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в деяких – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у більш складних випадках спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може бути смертельною. Більшість хворих, однак, видужують.

XS
SM
MD
LG