Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїль заявив про запуск Іраном десятків безпілотників


В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що ППО Ізраїлю готова відбивати атаку.
В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що ППО Ізраїлю готова відбивати атаку.

Ізраїльські військові заявляють, що Іран запустив десятки безпілотних літальних апаратів у напрямку Ізраїлю, час польоту може тривати кілька годин

В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що ППО Ізраїлю готова відбивати атаку.

Немає незалежного підтвердження потенційної атаки.

Два джерела в іракських службах безпеки повідомили Reuters, що десятки безпілотників були зафіксовані, коли вони летіли з Ірану в напрямку Ізраїлю.

Атака з боку Тегерана очікується в Ізраїлі після ймовірного ізраїльського авіаудару по комплексу іранського посольства в Дамаску, Сирія, на початку минулого місяця, в результаті якого загинули два бригадних генерали.

Лідери Тегерана попередили про удар у відповідь, в той час як лідери США, в тому числі президент Джо Байден, застерегли Іран від будь-якого нападу на Ізраїль, заявивши, що Вашингтон буде повністю підтримувати Ізраїль.

Напередодні ЗМІ з посиланням на джерела писали про ймовірний удар Ірану по Ізраїлю. Про його ймовірність також попереджав, зокрема, президент США Джо Байден. Медіа писали, що удар Ірану може би бути комбінованим – з використанням безпілотників та ракет.

Читайте також: На тлі загроз з боку Ірану Ізраїль посилює готовність військ, скасовує шкільні екскурсії

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу в телезверненні в суботу ввечері заявив про те, що влада країни готова до можливої прямої атаки з боку Ірану. Він закликав жителів Ізраїлю чітко дотримуватись розпоряджень Командування тилу. Раніше ізраїльські військові розпорядилися протягом двох днів закрити всі освітні установи в Ізраїлі.

Також повідомлялося про те, що Йорданія закриває свій повітряний простір «на кілька годин» у ніч на неділю.

Форум

XS
SM
MD
LG