Доступність посилання

ТОП новини

«Книжковий Арсенал» переносять через коронавірус


Ювілейний Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» перенесли на кінець серпня через спалах коронавірусу.

«Раніше Арсенал повідомляв про імовірні зміни, однак вірив, що вжиті державою заходи сприятимуть боротьбі з вірусом і уможливлять проведення культурних подій. Однак 25 березня уряд України продовжив карантин до 24 квітня. Для команди фестивалю це є надзвичайно непростим рішенням, та безпека відвідувачів і учасників завжди на першому місці», – повідомили організатори.

Попередньо фестиваль мав відбутися 20-24 травня. Його тема – «оптимісти скептики». Куратором цьогорічного «Книжкового Арсеналу» став літературознавець Ростислав Семків.

Життя на карантині. Коронавірус перетворює міста на привиди – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:12 0:00

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбувається щовесни з 2011 року. Минулого року його визнали найкращим літературним фестивалем світу на International Excellence Award в Лондоні.

Щороку «Книжковий Арсенал» збирає понад 100 іноземних гостей, більш як 200 видавців та культурних інституцій, понад 55 тисяч відвідувачів.

25 березня уряд України продовжив карантин до 24 квітня та ввів загальнодержавний режим надзвичайної ситуації черех поширення коронавірусу.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG