Доступність посилання

ТОП новини

Військові оприлюднили нові дані про кількість хворих на COVID-19 у ЗСУ


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Командування Медичних сил Збройних сил України оприлюднило нові дані про кількість хворих на коронавірусне захворювання COVID-19 у ЗСУ.

За повідомленням, станом на 17-у годину у Збройних силах зареєстровано третій випадок захворювання. Це також другий випадок, підтверджений у військовослужбовця Київського гарнізону.

Цей військовослужбовець, мовиться в повідомленні, з кінця березня був на лікуванні вдома з симптомами ГРЗ, потім тести виявили в нього коронавірус.

« Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби. Військовослужбовців, що мали з ним контакти під час виконання службових обов’язків, відправлено на самоізоляцію. Найближчим часом у них буде взято проби для проведення дослідження на можливе захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», – повідомили в командуванні.

Перші два випадки захворювання в Збройних силах, у Хмельницькому і в Київському гарнізоні, виявили 2 квітня.

Загалом в Україні станом на вечір 4 квітня були виявлені 1225 випадків захворювання COVID-19. Із них 32 людини померли, 25 осіб вилікувалися.

А у світі, за інформацією Центру даних про коронавірус Університету імені Джонза Гопкінза у США, на цей час підтверджені 1 187 798 випадків коронавірусного захворювання, з них 64 084 людини від нього померли, 245 949 уже видужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG