Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця» продовжує призначати поїзди для вивезення українців із Польщі


Раніше «Укрзалізниця» вже відправила вісім спецпоїздів для перевезення громадян України із Польщі та Чехії
Раніше «Укрзалізниця» вже відправила вісім спецпоїздів для перевезення громадян України із Польщі та Чехії

«Укрзалізниця» повідомила, що призначила ще два швидкісний поїзди «Інтерсіті+2 сполученням «Перемишль – Київ» для надання допомоги українцям, які внаслідок карантинних обмежень не можуть самостійно перетнути кордон.

2Перший поїзд відправиться із Перемишля о 13:10 25 березня під номером 716/715. Під час рейсу з Польщі поїзд робитиме зупинку у Львові та прибуде до Києва о 22:17. Другий поїзд під номером 706/705 відправиться із Перемишля о 15:50 25 березня, також зробить зупинку у Львові й прибуде до Києва о 00:46 26 березня. Із Києва поїзди відправляться без пасажирів», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бригада стюардів, яка обслуговуватиме поїзд, буде забезпечена усіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Раніше «Укрзалізниця» вже відправила вісім спецпоїздів для перевезення громадян України із Польщі та Чехії, а також поїзд із Риги для вивезення громадян Білорусі й балтійських країн.

В МЗС раніше повідомили, що за сприянння дипломатів в Україну за час обмежувальних заходів за кордоном повернулися понад 70 тисяч українців.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG