Доступність посилання

ТОП новини

У штабі ООС кажуть, що бойовики пропускають людей через КПВВ на Донбасі за списками


Пункти пропуску на Донбасі почали відновлювати роботу в червні
Пункти пропуску на Донбасі почали відновлювати роботу в червні

Командування операції Об’єднаних сил повідомило, що отримало від Тристоронньої контактної групи інформацію про те, що проросійські бойовики здійснюють пропуск людей через КПВВ на Донбасі за спискаами.

«У зв’язку з цим інформуємо про те, що збройні формування РФ можуть не пропускати людей через лінію розмежування, спираючись на дані списків. Просимо врахувати цю інформацію під час планування поїздок», – йдеться в повідомленні.

У штабі запевнили, що українська сторона надалі проводить пропускні операції та в умовах карантину надає можливість переміщення через КПВВ «Станиця Луганська», «Мар’їнка», «Новотроїцьке» у визначений час.

Бойовики на своїх сайтах пишуть, що для на в’їзду на непідконтрольні українській владі території, людині треба подавати запит через сайт так званого «голови ДНР» і «оперативний штаб» бойовиків, і лише після їхнього розгляду, дається відповідь щодо права в’їзду.

Пункти пропуску на Донбасі почали відновлювати роботу в червні. До цього їхня робота була обмежена у зв’язку з пандемією COVID-19.

XS
SM
MD
LG