Доступність посилання

ТОП новини

У Криму по радіо оголосили поради щодо евакуації і повітряної тривоги. Окупаційна влада заявила про «злом»


Призначений Москвою очільник Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що Чорноморський флот РФ був атакований морськими дронами
Призначений Москвою очільник Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що Чорноморський флот РФ був атакований морськими дронами

У Криму та Севастополі по радіо оголосили рекомендації щодо евакуації та повітряної тривоги, повідомляє кореспондент проєкту Радіо Свобода «Крим.Реалії».

Повідомляється, що по радіо прозвучала загальна інформація про те, що потрібно робити у разі оголошення повітряної тривоги: пройти в укриття, уникати об’єктів критичної та військової інфраструктури, не піднімати невідомих предметів, підготувати «тривожну валізку».

Окупаційна влада Криму та проросійські блогери назвали це «зломом».

За даними кореспондента «Крим.Реалії», у Севастополі вранці чули серію гучних вибухів. Морський пасажирський транспорт припинив свою роботу. Призначений Москвою очільник Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що Чорноморський флот РФ був атакований морськими дронами.

Починаючи з серпня 2022 року у Криму та Севастополі майже щодня чути звуки вибухів. Окупаційна влада пояснює це стріляниною по «українських безпілотниках» та «роботою ППО».

XS
SM
MD
LG