Доступність посилання

ТОП новини

У Криму повідомили про землетрус у Чорному морі


Зокрема, про підземні поштовхи повідомляли жителі Ялти, Гурзуфа та Масандри (фото ілюстративне)
Зокрема, про підземні поштовхи повідомляли жителі Ялти, Гурзуфа та Масандри (фото ілюстративне)

Жителі Південного узбережжя Криму відчули невеликий підземний поштовх, повідомляють кримські телеграм-канали, а також радник підконтрольного Росії голови окупованого півострова Олег Крючков із посиланням на дані Алуштинської сейсмічної станції.

«Інформація про землетрус у Чорному морі. Від чергового Алуштинської сейсмічної станції надійшла інформація про те, що о 16:25 в акваторії Чорного моря на відстані 25 км від прибережної території ГО Алушта і на глибині 15 км було зафіксовано землетрус магнітудою до трьох в епіцентрі. На території Республіки Крим – ледь помітні. Наслідків і руйнувань немає», – написав Крючков у своєму телеграм-каналі.

Зокрема, про підземні поштовхи повідомляли жителі Ялти, Гурзуфа та Масандри. Як повідомляє телеграм-канал «Mash на волне» з посиланням на очевидців, в офісах на кілька хвилин захиталися столи, крісла і квіти у підставках.

Раніше 27 лютого землетрус магнітудою 5,6 був зафіксований у турецькому місті Малатья. За інформацією турецької влади, зруйновано щонайменше 29 будинків, одна людина загинула, понад 100 – поранені. Це сталося через три тижні після потужного землетрусу, який забрав життя понад 50 тисяч людей у Туреччині та Сирії.

XS
SM
MD
LG