Доступність посилання

ТОП новини

Влада повідомила про наслідки обстрілів армією РФ на Криворіжжі вранці та ввечері


На Дніпропетровщині сьогодні загинули двоє цивільних, ще троє – поранені (фото ілюстративне)
На Дніпропетровщині сьогодні загинули двоє цивільних, ще троє – поранені (фото ілюстративне)

Рятувальники завершили обстеження території Інгулецького району Кривого Рогу Дніпропетровської області, який вранці зазнав російського ракетного удару, там пошкоджено півтора десятки житлових будинків, загинули двоє цивільних, ще троє – поранені. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

«Надважкий день. Сьогодні РФ вбила ще двох цивільних мешканок Дніпропетровщини. Внаслідок ранкового обстрілу Інгулецького району одна жінка загинула на місці, пізніше молода дівчина померла в лікарні від отриманих поранень. Ще троє осіб постраждали, діставши осколкові поранення», – розповів Лукашук.

За його даними, внаслідок удару в будинках пошкоджено фасади, вікна, балкони, зазнали ушкоджень також чотири автівки, одна згоріла повністю. Пошкоджено газову мережу – наразі витік газу ліквідовано, та електричну підстанцію – відключення споживачів не було, вказав посадовець.

За словами Лукашука, на місці рятувальники також знайшли два касетні елементи від реактивної системи залпового вогню, їх ліквідовано.

Крім того, надвечір армія РФ вдарила з РСЗВ поблизу населеного пункту Радушне у Криворізькому районі.

«Було три «прильоти». Нині вся інформація з’ясовується, попередньо – без жертв», – зазначив голова облради.

Раніше голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що вранці 9 липня російські війська обстріляли Інгулецький район міста – запустили 10 ракет «Торнадо-С». Повідомлялося про жертв серед цивільних. Також ввечері суботи Вілкул повідомив про «приліт» в районі Радушного.

XS
SM
MD
LG