Доступність посилання

ТОП новини

Баскетбол: останній український клуб припинив свою участь у Кубку Європи ФІБА


«Київ-Баскет» залишався єдиним представник України в Кубку Європи ФІБА
«Київ-Баскет» залишався єдиним представник України в Кубку Європи ФІБА

У Туреччині завершився другий чвертьфінал Кубка Європи ФІБА, в якому «Київ-Баскет» поступився місцевому клубу «Каршияка».

Підопічні Айнарса Багатскіса агресивно розпочали матч, і вже на перших хвилинах мали перевагу у 9 очок. Проте турецькому клубу вдалося зламати хід гри і завершити першу десятихвилинку з різницею в одне очко на користь киян.

Далі матч відбувався за сценаріям «Каршияка». Друга та третя чверті завершилися з невеликою перевагою турецької команди – 19:12 та 19:17. В останній «десятихвилинці» турки «катком проїхалися» по «Київ-Баскету», забивши 31 очко. Матч завершився з рахунком 88:67.

Найкращим гравцем серед киян у цій зустрічі став Сергій Павлов, який набрав 23 очка.

За результатами двох ігор (у першому поєдинку в Києві турки перемогли – 89:71) «Київ-Баскет» припиняє свою участь у Кубку Європи ФІБА, а до наступного етапу пробивається турецький клуб «Каршияка». У півфіналі турки зіграють проти німецької команда «Байройт». Також за вихід до фіналу змагатимуться данський «Баккен Беарс» та турецький «Бахчешехір». Півфінали мають відбутися 25 березня та 1 квітня.

«Київ-Баскет» – єдиний представник України в Кубку Європи ФІБА, який вийшов до плей-офф. У другому груповому етапі кияни посіли друге місце та отримали путівку у чвертьфінали.

Ще один український представник «Дніпро» завершив груповий раунд на останньому місці. За шість ігор команда Дениса Журавльова набрала 8 очок і не змогла пробитися до наступного етапу.

XS
SM
MD
LG