Доступність посилання

ТОП новини

У лютому на всіх засіданнях Верховної Ради були 178 депутатів – КВУ


Серед фракцій найвищі показники відвідування зафіксували в депутатів «Слуги народу», «Голосу» та «Європейської солідарності»
Серед фракцій найвищі показники відвідування зафіксували в депутатів «Слуги народу», «Голосу» та «Європейської солідарності»

У громадській організації «Комітет виборців України» повідомили, що за підсумками аналізу відвідин народними депутатами засідань Верховної Ради впродовж лютого всі засідання відвідали 178 народних депутатів, тобто менш ніж половина.

«Показники відвідування Ради в лютому знизилися у порівнянні з іншими місяцями. Так, всього впродовж лютого відбулося 13 пленарних засідань ВР. При цьому всі засідання Ради за місяць відвідали лише 178 народних депутатів, тобто, менш ніж половина. Для порівняння: в грудні 2019 року всі засідання Ради відвідали 240 народних депутатів, в листопаді – 299 депутатів», – йдеться в повідомленні.

За даними КВУ, серед фракцій найвищі показники відвідування зафіксували в депутатів «Слуги народу» (в середньому 75%), «Голосу» (67%) та «Європейської солідарності» (62%).

«Нижчі результати в «Опозиційної платформи – За життя» – 57% та ВО «Батьківщина» – 55%. Однак ці цифри все ж є значно нижчими, аніж місяцем раніше, в січні 2020», – додали у КВУ.

Цього тижня народні депутати працюють з виборцями.

XS
SM
MD
LG