Доступність посилання

ТОП новини

Київ замовив ще 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус – Кличко


На сьогодні в Києві офіційно не зареєстровано випадків захворювання на коронавірус
На сьогодні в Києві офіційно не зареєстровано випадків захворювання на коронавірус

Влада Києва замовила ще 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус, повідомив міський голова Віталій Кличко.

«На той випадок, якщо кількість хворих у столиці буде великою, ми вже замовили 100 тисяч швидких тестів, що невдовзі будуть у Києві. Щоб ми були підготовленими і могли оперативно здійснювати діагностику в разі потреби», – сказав Віталій Кличко в ефірі радіо «НВ», повідомляє пресслужба КМДА.

Водночас він заявив, що на сьогодні в Києві офіційно не зареєстровано випадків захворювання на коронавірус.

У Києві з 12 березня запровадили обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусу, зокрема, дитсадки, школи і університети закриті на карантин.

Крім того, в столиці України обмежують проведення масових заходів, зокрема концертів, конференцій. Кінотеатри мали скасувати сеанси.

Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах. У торгових центрах – посилений контроль, там чергуватимуть санітарні лікарі.

В Україні на даний час підтверджені лабораторно три випадки коронавірусного захворювання: один – у Житомирській області, два – в Чернівецькій. Жінка з Житомирщини померла, повідомили 13 березня в МОЗ.

12 березня загалом по Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG