Доступність посилання

ТОП новини

Рух по вул. Антоновича у Києві, де провалився асфальт, відновлять вже завтра – «Київавтодор»


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У «Київавтодорі» обіцяють у понеділок, 20 серпня, завершити ліквідацію наслідків негоди і відновити рух на вулиці Антоновича, де через зливи провалився асфальт, передає прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Там цитують керівника комунальної корпорації «Київавтодор» Олександра Густєлєва, який заявив, що у понеділок, не пізніше 14:00, рух автотранспорту на вулиці Антоновича у столиці повністю відновлять.

Ділянка проїзної частини вулиці Антоновича між вулицями Жилянською і Фізкультури була зруйнована вночі в результаті сильної зливи. Густєлєв зазначив, що за замовленням «Київтеплоенерго» на Антоновича ведуться роботи з прокладання теплової мережі.

Читайте також: Великий потоп у Києві: хто винен і які висновки потрібно зробити

«Значні маси дощової води через відкриті котловани пішли на проїжджу частину і зруйнували конструктивні шари дорожнього покриття. З двох годин ночі дорожники безперервно працюють над ліквідацією наслідків аварійної ситуації», – зазначив керівник «Київавтодору».

За його словами, зараз ведуться роботи з відновлення основи пошкодженого дорожнього покриття. Однак, вони ускладнюються через велику кількість інженерних комунікацій під проїжджою частиною вулиці. Густєлєв зазначив, що роботи триватимуть протягом всієї ночі.

«Вже завтра в середині дня рух транспорту по вулиці Антоновича плануємо повністю відновити», – заявив очільник «Київавтодору».

Увечері 18 серпня в Києві пройшла сильна злива, внаслідок чого затопило низку вулиць міста.

XS
SM
MD
LG