Доступність посилання

ТОП новини

Ліга чемпіонів: «Реал» і «Мілан» стали першими півфіналістами


Мадридський «Реал» (на фото) все ближче до чергового трофею
Мадридський «Реал» (на фото) все ближче до чергового трофею

Мадридський «Реал» і «Мілан» удруге перемогли своїх суперників у чвертьфіналі головного футбольного клубного турніру Європи.

Мадридці в Лондоні переграли «Челсі» – 2:0 (перша гра минулого тижня завершилася з таким же рахунком). Двічі забив Родріго – на 58-й і 80-й хвилинах. Українець Михайло Мудрик вийшов на заміну в складі лондонців на 68-й хвилині, коли господарі вже поступалися.

Також могли повторити результат минулого тижня дві італійські команди, «Наполі» та «Мілан». Міланці і цього разу тривалий час вигравали з мінімальною перевагою – 1:0. Олівʼє Жиру відзначився на 43-й хвилині, перед тим не реалізувавши пенальті на 22-й хвилині. На 82-й хвилині в складі «Наполі» 11-метровий не зміг забити Хвіча Кварацхелія, але в компенсований час зміг зрівняти рахунок Віктор Осімхен – 1:1. На те, щоб забити вдруге, господарям забракло часу – 1:2 за підсумком двох поєдинків.

19 квітня ще два півфіналісти визначаться в парах «Баварія» – «Манчестер Сіті» (перший матч – 0:3) та «Інтер» – «Бенфіка» (2:0).

XS
SM
MD
LG