Доступність посилання

ТОП новини

Поліція відкрила провадження через аварію лісовоза на Закарпатті


П’ятеро загиблих, за попередніми даними, займалися заготівлею деревини (фото ілюстративне)
П’ятеро загиблих, за попередніми даними, займалися заготівлею деревини (фото ілюстративне)

Поліція Закарпатської області відкрила кримінальне провадження за статтею про «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих» після аварії лісовоза з п’ятьма загиблими у Тячівському районі 11 червня.

«11 червня, близько 19:00, до поліції надійшло повідомлення про перекинутий автомобіль у лісі поблизу села Тарасівка Тячівського району. Слідчо-оперативна група виявила на початку села Тарасівка виявила тіла 56-річного, 55-річного та 38-річного місцевих мешканців. Крім того, на околиці села Тарасівка, в лісовому масиві в урочищі «Пригідське» було виявлено перекинутий автомобіль марки «ЗІЛ», за 200 метрів від авто було виявлено тіло 28-річного місцевого мешканця, а на відстані близько 2-х кілометрів від місця події – тіло 36-річного чоловіка. Попередньо встановлено, що авто могло перекинутись внаслідок негоди, а саме – зливи та підйому рівня води», – йдеться в повідомленні поліції.

За даними правоохоронців, слідство у справі триває.

Раніше про цю надзвичайну подію повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій. У відомстві припустили, що загиблі, ймовірно, займалися заготівлею деревини, їхні тіла виявили в період від 17:45 до 22:00 11 червня.

XS
SM
MD
LG