Доступність посилання

ТОП новини

Кількість постраждалих через ракетний удар по Львову зросла – ОВА


Наслідки ракетного удару по Львову, 6 липня 2023 року
Наслідки ракетного удару по Львову, 6 липня 2023 року

Через ракетний удар по Львову постраждали 34 людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Підтвердили загибель чотирьох людей. На момент влучання усі вони перебували в будинку. Співчуття рідним. Постраждали 34 людини», – написав він у телеграмі.

За його даними, пошкоджені близько 30 будинків та понад 50 автомобілів.

«Уламок ракети впав в одному зі сіл Львівського району поблизу будівлі Народного дому. Утворилася вирва. Попередньо – без постраждалих. Також унаслідок падіння уламків ракети є руйнування в приватному господарстві в одному зі сіл Золочівського району. За попередньою інформацією, постраждалих немає», – додав Козицький.

Раніше повідомлялося про чотирьох загиблих та дев’ятьох поранених внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Львові на початку доби 6 липня. Рятувальні роботи тривають. За даними Повітряних сил ЗСУ, російські війська вночі атакували Львівщину ракетами«Калібр» з акваторії Чорного моря. Військові повідомили, що кілька груп ракет спершу прямували на північ, в тому числі вздовж русла Дніпра, а потім різко змінили курс на Захід.

XS
SM
MD
LG